Cele Mai Frumoase Zile
Brad Pitt și Jennifer Aniston s-ar fi căsătorit în secret, susține revista australiană New Weekly. Cei doi și-ar fi unit destinele la Paris, după ce ar fi petrecut cele mai frumoase zile din viața lor acolo, potrivit unei surse din apropierea celor doi.
Cele Mai Frumoase Zile
Vestea căsătoriei în secret a lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston vine la câteva zile după ce revista americană Star scria de împăcarea celor doi. Star a publicat pe copertă o fotografie cu celebrii actori sărutându-se.
Azi, de ziua ta,eu iti urez ca pe petalele celor patru anotimpuri sa ti se aduca numai bogatie in casa si succese cariera, numai iubire si armonie in familie, numai sinceritate si intelegere in prietenie, si numai ganduri frumoase de fericire in suflet! La multi ani!
Ziua de azi este bine-venita sa-ti realizeze visele tale cele mai mari. Sa te bucuri de ceea ce ai obtinut, sa obtii tot ce ti-ai dorit, sa fii fericit si norocos, iar prietenii sa-ti aduca numai incredere si zambete pe fata!
Acum ca deja este ora 00, te pot felicita fiindca as vrea sa fiu primul. Iti doresc ca de fiecare seara la ora 00 de noapte, sa ai deja indeplinite dorintele tale pe ziua trecuta si sa gasesti mereu putere si curaj pentru urmatoarele zile! La multi ani!
Iti doresc din toata inima, multa bucurie si multe impliniri frumoase in toate ocupatiile tale, sa ne uimesti si sa ne bucuri la fel de mult cu spiritul tau optimist si intelepciunea ta! Sper ca aceasta urare sa vina ca completare la urarile care le-ai mai primit la ziua ta de nastere! La multi ani, prieten drag!
Poate ca nu sunt cel mai bun la cuvinte frumoase dar as vrea sa-ti spun ca esti tot ce am mai frumos pe lume. Nu exista sarbatoare mai mare decat sa imi fii tu alaturi. Sa ne iubim in fiecare zi, la nesfarsit, La multi ani draga mea!
A mai trecut un an. Inca o floare apare in buchetul vietii tale. Iti doresc ca aceasta floare sa fie un trandafir incantator si fara spini, sa iti aduca doar zambet pe buze, sa-ti aline tristetea si grijile si cand te vei uita la ea sa simti ca esti alaturi de persoane care te iubesc. Fie ca acest an sa fie plin de impliniri frumoase, bucurie, noroc si multa multa dragoste. La multi ani!
Felicitari cu ziua de nastere suflet drag! Iti urez multa multa sanatate si fericire, cat mai multe zambete frumoase si sincere, realizari in toate si numai bine. O zi onomastica frumoasa, la multi ani!
Un fierbinte "La multi ani" iti doresc, sa te stiu mereu nelimitata in dorinta de a trai frumos, iar sarbatoarea zilei de nastere sa iti aduca zambete si creativitate pentru un an intreg! O imbratisare calduroasa si la multi ani!
Iti doresc ca in aceasta zi toate visele tale sa devina realitate, sa ai parte de cele mai frumoase momente, pline de bucurie de neuitat, sa fii inconjurat doar de oameni dragi, sa ai prieteni adevarati! Sa fii in primul rand sanatos, stimat si fericit! La multi ani!
Sa primesti multe flori frumoase de ziua ta! Sa iei ceva frumos de la fiecare floare, sa fii iubitoare, sa incalzesti pe cei din jur, sa-i faci sa te pretuiasca, sa aduci fericire si zimbete. La multi ani!
Sunt cel mai fericit sot, am trecut impreuna prin vremuri frumoase si mai putin frumoase, vreau simplu sa iti spun ca tu esti minunea vietii mele, esti cea care ma face fericit si implinit. La multi ani, scumpa mea sotie, te iubesc!
La multi ani cu sanatate, sa ai parte de iubire, curaj, rabdare si sustinere din partea celor dragi. Realizarea dorintelor la infinit, impliniri frumoase. Sa ai parte doar de momente frumoase, si sa obtii ceea la ce visezi!
O zi de nastere este plina de amintiri de anul trecut, fericirea din prezent si speranta din viitor. Iti doresc ca toate acestea sa se inmulteasca din an in an cu tot mai multe amintiri si trairi frumoase. La multi ani!
Dragoste, fericire, noroc si sanatate, caldura si pace, cadouri o mie, veselie in fiecare zi, noroc si tot ce visezi sa se materializeze. De toate acestea sa ai parte cu ocazia zilei de nastere! La multi ani!
Felicitari cu ocazia zilei de nastere! Iti doresc sa fii implinita, plina de curaj si incredere, sa te simti mereu dorita si iubita! Succese in tot ceea ce faci, iubire si lumina in suflet. La multi ani!
Strada Potaissa redevine Piața de flori altfel în perioada 10-13 iunie 2022, cu de idei florale pentru amenajarea grădinii sau balconului, muzică bună, gustări și băuturi răcoritoare. Pentru prima dată evenimentul se va întinde pe durata a 4 zile, cu acces liber pentru oricine.
"Am venit din Odesa. De fapt, au fost mai mulţi participanţi care au pisici frumoase, dar se pare că suntem cei mai buni. Este foarte bine dezvoltată, arată foarte bine", a spus Irina Moroz participantă.
1 Martie semnifică sosirea primăverii, așa că este un prilej deosebit pentru a le trimite celor dragi cele mai frumoase felicitări de Mărțișor. În rândurile de mai jos, v-am pregătit o selecție cu unele dintre cele mai inspirate urări pentru prima zi a lunii martie.
După sezonul de iarnă, toată lumea așteaptă așteaptă venirea primăverii, anotimpul care ne aduce zile călduroase. Prima zi a lunii martie poate semnifica o bună oportunitate pentru a transmite apropiaților și rudelor cele mai frumoase felicitări de 1 Martie.
Multe culturi antice depindeau din punct de vedere economic de monitorizarea evoluției anotimpurilor. Solstițiul de iarnă marca începutul unei perioade de iarnă dificile - dar și renașterea soarelui, pe măsură ce zilele încep să se lungească treptat în noul an.
Cei doi au ales una dintre cele mai vechi biserici din zona si, pe langa familie si prietenii din copilarie, le-au fost alaturi nume grele din fotbalul romanesc si colegi de la echipa britanica West Bromwhich Albion, unde joaca acum Gabi Tamas. Nasi i-au fost Mihaela si Nicu Gheara.
Orașul Tribunj a fost fondat inițial pe o mică insulă și mai târziu s-a extins pe continent datorită construcției podului. Străzile sale sunt pline de istorie și odată ce pescarii se întorc de la mare, portul se transformă într-o piață. Pe drum, vă puteți opri pe insula pustie Tijat sau puteți face o baie pe plajele din Prvić .
Marinarii începători abia la început se tem adesea inutil de traversări. Aceste călătorii pot necesita ceva mai multă organizare și va trebui să aranjați călătorii separate din țara dvs. la porturile din care plecați și în care ajungeți. Dar în zilele noastre tot mai mulţi iahtişti şi iahtişti zboară spre destinaţiile lor cu avionul . Conexiunile cu trenul și autobuzul către Croația s-au îmbunătățit și ele. Dacă călătoriți din alte părți ale Europei, există conexiuni feroviare către Split, autocarul (Flixbus fiind unul dintre cele mai ieftine) vă poate duce la Šibenik, Split și Dubrovnik, iar Trogir, Split și Dubrovnik sunt toate la doar o aruncătură de băț de aeroporturi. . Indiferent de ce, vă vom ajuta să vă organizați ridicarea bărcii într-un port și întoarcerea în altul cu compania de charter.
SFAT YACHTING.COM: Dacă aveți timp, prelungiți-vă călătoria de o săptămână cu încă 2 sau mai multe zile la țărm. Dacă ajungeți cu avionul, puteți sta în stațiunea liniștită Cavtat, la aproximativ 5 km de aeroport și puteți lua un autobuz sau feribotul către Dubrovnik dimineața pentru a admira obiectivele turistice înainte de check-in. Sau, în mod similar, la sfârșitul călătoriei în Split, luați o zi suplimentară pentru a explora atracțiile locale (cum ar fi Solina) și apoi luați autobuzul sau feribotul înapoi la Trogir.
Orașul Korčula de pe insula cu același nume este uneori denumit un mini Dubrovnik și frumusețea sa este cu adevărat inegalabilă. Adăugați la asta tradiții locale pline de viață, vin, măsline și locuri frumoase de scufundări, veți ști imediat de ce v-ați îndreptat acolo.
Gradac va fi primul tău port de escală Riviera Makarska . O mică stațiune populară cu plaje renumite cu pietriș și un port modest pentru bărci și iahturi mai mici, se mândrește cu un număr record de zile însorite pe an și cu rămășițele unei așezări romane.
Întregul oraș vechi din Split este inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO . Ar dura săptămâni pentru a ocoli toate punctele de atracție de acolo, așa că faceți-vă cercetările înainte. Dar dacă vrei să vezi și mai multe, adaugă la itinerariul tău Solin , un oraș adiacent Splitului dinspre nord. Cu numeroasele sale săpături antice și medievale, este una dintre cele mai importante zone arhitecturale ale Croației.
Călătoria dumneavoastră se va încheia cu siturile UNESCO din Trogir. Centrul său istoric este, de asemenea, catalogat ca sit de patrimoniu cultural și este pe bună dreptate unul dintre cele mai vizitate orașe din Dalmația (deși proximitatea aeroportului poate juca un rol în acest sens).
Insula Susak este mică, dar încă plină de obiective turistice și , de obicei, pentru Croația, are plaje cu nisip. Locuitorii locali , oamenii Susak, au o cultură distinctă care se extinde chiar și la dialectul lor. Cei dintre ei care au emigrat înainte de comunism și urmașii lor se întorc în fiecare an pentru un festival care sărbătorește originile și simțul comunității. În aceste zile, puteți vedea femei în costume tradiționale frumoase și colorate.
O frumoasă plimbare de seară am făcut și în jurul lacului Bodensee, tot în Styria. Am dat de mâncare la pești și la rățuște, am vorbit cu văcuțele, am admirat peisajele și cascada ce se vedea în zare, am mâncat un ștrudel excelent la căbănuța de lângă lac. 041b061a72